Ja, idag är det dags för Bruce Springsteen konserten på Ullevi, dagen då vi firar att Simon mår bra och som har varit en milstolpen ända sedan julafton när han fick biljetterna av mig. Konstigt!, jag har tänkt så många gånger framförallt hela våren innan operationen att ”Tänk när vi står där på Bruce Springsteen, då är allt över, då vet vi mer, då är allt jobbiga förhoppningsvis över, då mår Simon bra igen och idag känns det bara helt självklart att det skulle vara så, att allt skulle gå bra.

Simon mår för övrigt bra, han ser precis ut som vanligt igen, han är ute och springer och motionerar, äter som vanligt. Det enda som fortfarande dyker upp i bland är att det sticker till i ärret när han gör vissa rörelser så som att sträcka på sig på morgonen osv.

Ärret på magen ser fint ut och som han säger, ”snart syns det inte lägre, när allt hår har växt ut. Stödstrumporna har vi ”eldat” upp och inga plåster eller värktabletter behövs.

Ständiga kontroller kommer han att få leva med dom närmsta sex åren och snart är det dags för blodprovstagning som ska göras var tredje månad och om fyra månader är det dags för skiktröntgen.

Regnet det bara öser ner, men det gör inte så mycket, givetvis hade det varit härligt med lite sol, men det är inte det viktigaste idag !

// Tess