Vilken kille, vilken konsert ! Det är nog den absolut bästa konsert jag har sett, det går liksom inte att beskriva eller försöka att återberätta, man måste ha varit där !

Vi träffade Lena och Andreas på Pasta Plus för att äta middag innan och vi hade bokat bord till klockan 15.30, eftersom alla andra också hade bokat bord till 15.30 = ) så var det näst intill omöjligt att hitta en parkering och ibland kan jag bara förundras över hur vissa har fått sitt körkort, känns som om dom köpt det på Domus. Hur som så satt vi och åt god middag och hade inte aning om vad som utspelade sig på Göteborgs gator, det värsta regnovädret i manna minne drog förbi utan att vi ens märkt det, när vi ätit klart och gick i från restaurangen hade det sluta att regna och eftersom vi suttit i en källare helt ovetande blev vi nästan förbannande när Västtrafik meddelade att det var lite förseningar i spårvagnstrafiken efter rådande omständigheter. Lena sa – men herregud, vi bor i Göteborg och det regnar lite vad är det frågan om? Vi förstod senare att det hade varit skyfall under timmarna vi suttit och ätit.

Vi var hemma hos Andreas bror på lite förfest och vid 20-tiden promenerade vi ner till Ullevi och vid 20.45 kom han tillslut ut på scenen. The Boss, tre timmar och trettiosju minuter senare var det slut. Jag älskar ju när han drar fram munspelet och drar i gång The River, då kom gåshuden och tårarna. Beacuse the Night är också en favorit och hyllningen till Clerens Clemons var också fantastiskt fint och känsloladdat. En riktigt bra konsert med andra ord som avslutades med Twist and Shout som aldrig ville ta slut. 68.000 härliga människor med armarna i skyn av den känslan blir man lycklig.

// Tess