I går blev det inte mycket gjort på torpet, samtidigt var det ganska skönt att inte göra något alls, det är väldigt sällan jag tillåter mig själv att vara inne och ligga på soffan mitt på dagen, nästan aldrig faktiskt om det inte är så att jag är sjuk. Det blev en sväng till Lantmännen i alla fall för att inhandla lite foder till hästarna och på vägen hem handlades det mat till kylskåpet.

Jag och Ärtan tog oss en skrittur som höll på att sluta illa, när vi kommit upp till cykelbanan vid kyrkan får vi möte med en brandbil på utryckning fort gick det och tjöt som bara den och jag kunde inte ta mig i från cykelbana utan mötte detta härliga ekipage, Ärtan vände om i full galopp och blev lite stressad så jag satt lite löst i sadel ett tag, men hon lugnade snabbt ner sig så det gick bra, hon är ju inte rädd för varken bilar, lastbilar eller motorcyklar, men jag förstår att hon reagerade på brandbilen. Den körde såå fort och så nära.

I morse var jag uppe på vårdcentralen för att se om jag kunde få lite hjälp med min arm som jag haft ont i sendan i början på maj, det blir liksom inte bättre och det gör ont nästan hela tiden. Jag trodde ju själv att jag fått en tennisarmbåge, vilket visade sig stämma efter att varit hos läkaren max två minuter och 150:- fattigare konstaterade läkaren att jag fått en tennisarmbåge och att det oftast tar tid att bli av med.

– Ett till två år får du räkna med om du har otur, sådant här kan ta tid, sa läkaren.

– ETT TILL TVÅ ÅR ! skojar du???

– Nej, du kan ringa sjukgymnastiken om du vill så kan det kanske gå lite fortare om du tränar upp armen, förr gav vi kortisonsprutor men vi gör inte det längre för det är inte bra och smärtan kommer alltid tillbaka

– Ok, jag ringer en sjukgymnast, Tack och hej !

Sjukgymnastiken hade telefontid mellan 11.14 och 11.25 (11.00-11.30) och den missade jag givetvis så jag får väl göra ett försök att komma ihåg det i morgon igen.

I dag har vi varit hemma och hälsat på familjen Attvik, Calvin och Olivia har hoppat på studsmattan, ätit glass och hamburgare, spelat fiskespelet, men det bästa av allt, fångat grodor vid dammen. Så fem små grodor fick snällt följa med i en burk hem till Kastanjegården. Grodorna har fått ett större hem i form av en avsågad klortank som tidigare används som barnpool här hemma, men nu har det fått bli grodhem. Grodorna är väldigt viktiga enligt Calvin och Alicia får bara titta på dom när han är med.

Tack snälla Anna för en jättemysig dag med lunch och trevligt sällskap och roligt att vi fick se lilla Ester vaken idag med.

Nu på eftermiddagen har vi varit inne på Bilia och lämnat in Simons bil som gick sönder i måndags hoppas att vi får tillbaka den snart, barnen sover och hästarna har fått kvällsmat, så nu återstår bara lite kvällsmys i soffan innan det blir sängen för min del.

I morgon har vi inget planerat, men om det inte blir så bra väder har jag tänkt att röja alla garderober, det behövs både barnens och min egen, men jag tror det blir fint = )

Ha en härlig kväll

Kram Tess