Vart tog jag vägen ?? Ja det undrar jag med ! Det har helt enkelt inte funnits tid att uppdatera er om livet just nu, men nu sover Alicia lite middag och Calvin och Simon krattar gräsmattan, så då passar jag på.

Det är fullt ös och planering på högvarv då dagis börjar om två veckor för båda barnen, Alicia ska skolas in och Calvin börjar samtidigt. Jag börjar jobba på måndag och Simon om tre veckor. Så nu börjar det pusslas med tider, hämtningar och lämningar på dagis, stallet och hästarna ska skötas och man har helt plötsligt ett jobb upp på det. Det kommer nog att ta ett tag innan man kommer in i bra rutiner som fungerar för alla men det ska förhoppningsvis gå bra.

Jag letar efter lite stallhjälp som kan hjälpa mig två dagar i veckan, så jag vet att jag kan stanna på jobbet dessa dagar och inte behöva stressa hem till hästarna utan att det blir mockat, fixat mat och att Ärtan och Atlanta får röra på sig och det får ju bli dom två dagarna som Simon hämtar barnen på dagis. Jaja det löser sig alltid.

Förra veckan hade vi lite middag i ladan, som nu blivit vår nya ”festlokal”, tänk att vi har bott här i femton år och aldrig kommit på tanken förrän nu. Det har meckats med tält som har blåst i väg och det har regnat in i sömmarna på tältet, kallt som attan framåt småtimmarna de åren vi har haft kräftskivor, men nu är det slut med det. Kanske blir det rentutav en glöggfest i ladan i december.

I går var jag och fixade min naglar så att dom blir fina till Patrik och Marias bröllop på lördag. Då ska vi infinna oss i Marstrands Kyrka för att se dom säga JA! till varandra och sedan blir det bröllopsfest på Carlstens Fästning. Det ska bli så kul!