I morgon är det fredag, Yippie ! Tänk vad man uppskattar helgerna när man jobbar, när man är mammaledig är alla dagar likadana. Första veckan på jobbet är till enda och det känns bra trotts att jag är fruktansvärt trött i huvudet, hjärnan har helt enkelt inte vant sig vid det extremt höga tempot.

Simon och barnen kom hem idag efter 4 dagar på Rom, jag har haft fullt upp med jobb så jag har knappt hunnit längta efter dom men när jag kom hem efter jobbet idag och såg dom små gullungarna sitta i trappan och vinka och slänga slängpussar till mig fick jag nästan ont i hjärtat.

45 minuter med barnen blev det idag, ussh det känns inte så bra men det är bara att vänja sig det är så det kommer att bli. Hämta på dagis, hem och laga mat, lite bolibompa och sedan är det sängen. Jag kommer dock att vara ledig på onsdagar så då får vi lite kvalitetstid tillsammans och det känns i allafall jättebra.

Idag har jag beställt en säng till Alicia av Veronica på Ljusa Rum i Dalarna, tror jag har skrivit det många gånger här men hon gör fantastiska saker, dop och bröllopspresenter målar massa gamla fina möbler osv, osv ta en titt på hennes blogg om inte annat får man massa inspiration. http://ljusarum.blogspot.se

I morgon fredag är det dags att åka er till Varberg och ortopeden med Alicia och kolla upp hennes brutna arm, vi ska vara där ner kl.09.15 efter det är det fullt ös hem och lämna av Alicia hemma hos mamma som ska passa barnen i morgon och sedan in till Göteborg och jobba. Simon ska segla till Skagen tidigt i morgon bitti så vi blir själva hela helgen, jag och barnen. Mamma och Pappa åker upp till Mora för att lämna vår bil som min bror ska sälja och pappa lämnar sin bil här som ska få bli vår nya bil.

Hoppas ni har haft en härlig vecka

Kram Tess