Simon han é rolig han, igår kväll när jag kom hem var det fullt ös hemma, jag frågade vad dom hade gjort under dagen och han berättade att han och Alicia hade varit på Processing och hälsat på och…. men vänta här lite, Du och Alicia, har har du gjort av Calvin då ?

– Vad då Calvin ? Han har ju varit på dagis.

– Va! Han har väl aldrig varit på dagis på tisdagar, han är ju där måndag, onsdag & torsdag

– Men jag lämnade honom där och de var ingen som sa något!

Herregud, Simon!!

Det känns skönt att han får känna på hur det är med att ha båda barnen hemma och fixa och sköta allt, så förstår han nog mig lite bättre, han har varit hemma med barnen i åtta dagar nu (förra veckan var han på Rom i fyra dagar och denna veckan har hans pappa Bo varit hemma hos oss sedan i söndags så han har ju dessutom haft lite hjälp) Han tycker redan att det är jobbigt och jag kontrar bara med att jag varit hemma i nittonmånader så det är bara att bita ihop. Han klagar inte jättemycket men det är mycket som ska göras på en dag, barnen ska ha kläder på sig, det ska lagas både lunch och middag, Alicia ska sova middag och Calvin ska hämtas och lämnas på dagis, och däremellan ska det handlas mat, tvättas och städas och fixas och trixas.

Själv har jag fullt upp på jobbet, och det är jobbigt på sitt sätt men på ett annat sätt, det är så skönt att få gå och äta lunch helt själv, ingen som skriker och pockar på uppmärksamheten och man behöver bara ta ansvar för sig själv, rena semester på det sättet, å andra sidan är det långa dagar, stressigt, mycket att hålla i huvudet och helgen går sååå fort, och jag hinner bara träffa barnen en och en halv timme varje dag, sedan ska dom sova, det är nog det som är jobbigast. Gullungarna!

I förr går när jag kom hem och skulle ta på Alicia pyjamasen och öppnade hennes garderob låg vår katt Melka där och sov i en korg, stackars katt hon måste ju ha legat där sedan Simon tog på Alicia kläder på morgonen titta själva får ni se.

Hittade några fler kort i min telefon, lite bakning, lek i regnet, ett besök på Varbergs sjukhus och ett kort på det lilla söta Nallebudet som Alicia fick på posten av moster Charlotta och morbror Ola, Tack snälla !

Ha nu en skön dag i dag skiner solen

Tess