Ligger på soffan är är osäker på om jag verkligen kommer att kunna hålla mig vaken så länge till, det har varit en hektisk vecka inte något ovanligt men man är inte riktigt varm i kläderna ännu.

Det blir sena kvällar i stallet, jag och Ärtan har varit ute på långtur både tisdag, onsdag och torsdag och eftersom stallet får vänta tills barnen har somnat så hinner klockan bli närmare 22.00 innan man styr kosan mot huset, duschen och sängen. Idag fick hon dock vila och det blir kanske en tur på slingan i morgon igen.

Idag tänkte jag överraska familjen med att komma hem i tid för att ha lite fredagsmys, så jag stressade häcken av mig hela dagen, tog en timmes kompledigt och gick hem kl.16.00. och hamnade i världens bilkö, från Astra Zenica till Ikea tog det 40 min och utanför Ikea stod det helt stilla, så jag var inte hemma förrän 17.40 det tog en timme och fyrttio minuter att ta sig hem. Jag kunde ju lika gärna jobbat kvar en timme och varit hemma samma tid. Jaja så går det.

Här hemma flyter allt bra, Simon har nog fullt upp med barnen igår hade han varit på Noas Ark med Alicia och sedan på Kungsmässan och fikat med mamma, idag verkar det som om dom har varit i Gottskär och ätit glass och hos mamma och pappa och ätit lunch, så det går nog ingen nöd på dom. I morgon skulle vi på kräftskiva till Jenny & Rikard, men den blev tyvärr inställd då dom blivit sjuka, så vad vi hittar på i morgon får vi se.

Vi har ju köpt pappas gamla bil, och jag älskar den redan, det är en VolvoXC60 helt underbar att köra, tror kanske att jag är lite skadad men Volvo känns tryggt.

Pappa har ju köpt en ny XC60 och den har jag fått nöjet att kör idag, vilka finesser, En SOS knapp som av sig självt ringer upp SOS om man skulle krocka, den talar om var bilen befinner sig, hur många personer som finns i bilen, vilka airbags som löst ut och den kan även känna av om någon lämnat bilen. Det finns lampor i båda backspeglarna som lyser om någon bil befinner sig i dödavinkeln, den avger ett varningsljud i bilen om jag byter fil eller kör över linjer utan att blinka, det lyser en röd lampa i rutan om jag kör för nära framförvarande bil, den stannar för gångtrafikanter av sig självt upp till 30 km i timmen, man kan se på tv i baksätena, den fäller ner höger backspegel när du ska backa för att se trottoarkanter, och kör jag lite vingligt så kommer det upp en symbol med en kaffekopp och bilen föreslår en pause, helt sjuk men vilket otroligt säkerhetstänk Volvo har. Det kanske finns på andra bilmodeller också, vad vet jag. Tänk att sitta i en liten Smart på mortorvägen som idag när det small ordentligt vid Sagsjö, man hade inte haft en chans det blir ju ett frimärke av hela bilen.

Jag kommer i alla fall alltid köra Volvo for Life

Ha en skön helg min vänner, för det ska jag ha.

// Kram Tess