Den bästa dagen på hela veckan, i allafall när man jobbar. Hela helgen ligger framför fötterna. I går hade vi lite after work här på jobbet, det bjöds på öl och vin, det grillades lammkorvar på terassen och avslutades med allsång. Tjejligan gick vidare till Biljardpalatset där det som sig bör spelades biljard, dracks drinkar och åts mat.

Jag körde hem vid 21.30 tiden och hade en liten plan på att om det inte hade regnat så in i bänken åkt förbi Åbytravbana och hälsat på Marion som var där och testade lyckan.

På vägen hem på onsalavägen i höjd med Beda Hallbergs barndomshem, traskade plötsligt ett stort vildsvin upp på vägbanan och jag fick snällt stanna och efter den kom en till och en till och en till…. när elva vildsvin passerat kunde jag snällt åka vidare. Ussh dom där djuren är lite läskiga, tur att jag satt i bilen och inte var ute och red eller ännu värre ute och gick.

Väl hemma var det bara att hoppa i säng, barnen sov sött i sina sängar och Simon hade också hoppat i säng och när jag lade huvudet på kudden så avgav den en enorm PRUTT.. Simon skrattade och jag förstod av hans gapskratt att det var han som hade placerat pruttballongen där och inte barnen som han påstod.

I morse var jag uppe med tuppen igen och hade ett tandläkarbesök inbokat kl.07.00.

Ussh jag gillar inte tandläkaren, men nu är det väl ett tag kvar till nästa gång i alla fall och billigt är det ju inte heller 4000 kronor fattigare på tandläkarbesök denna månaden OGILLA !!! Jag har lite problem med min tänder tyvärr, inte så att jag missköter dem på något sätt men jag har nästan ingen emalj kvar vilket gör att jag väldigt lätt får hål i tänderna, trotts dyra tandkrämer osv.

Jaja nu är det fredag och jag önskar er alla en fantastiskt härlig helg !

Kram på er

Tess