Idag går lilla Alicia till dagis för första gången, tänk vad hon har blivit stor. Mamma kommer att hjälpa oss att skola in henne och jag är övertygad om att det kommer att gå bra. Hon älskar ju dagis redan, och vill absolut inte åka med oss hem när vi lämnar och hämtar Calvin.

I helgen har vi inte gjort så många knop, städat och röjt lite plockat in trädgårdsmöbler, klippt lite gräs och i går var vi hemma hos mamma och pappa och åt middag och lämnade barnen som har sovit där i natt. Simon började jobba idag och han har sovit lite dåligt i natt, och i morgon är det dags för ett nytt återbesök på Varbergs sjukhus, hoppas inte det dyker upp några otrevliga överraskningar.

I fredags var vi bjudna på Harrys av Marion. Ulle, Håkan, Edvin & Hugo också vi. De var verkligen jättetrevligt, god mat och härligt sällskap. Calvin somnade i vagnen men Alicia höll sig vaken tills vi satte oss i bilen och skulle åka hem vid 22-30 snåret. Tack snälla Marion för allt!

Helgen går fort likaså veckorna, det känns som om det bara är måndag och fredag och sedan är det måndag igen. Veckan består mestadels av jobb och helgen ska spenderas på Kommersen lördag och söndag mellan 09.00 och 16.00, hur ska det gå ???

Simon och Calvin ska gå på Monster Jam på Ullevi på lördag, Calvin kommer att älska det, lilla Alicia ska vara hos faster Marie under tiden, tror inte att hon tycker det är lika spännande.

Nu blir det lite frukost på jobbet, måndagsmöte och sedan är det igång

Ha en härlig vecka mina vänner.

Kram Tess