Godmorgon, godmorgon, idag gick det fort till jobbet, inga bilköer och vips så var man framme alldeles för tidigt.

Tisdag är det idag och det är nog den tråkigaste dagen på hela veckan, måndagar går fort så in i bänken, tisdagar är sega och sedan vänder det igen och så är det snart fredag, härligt!! Idag blir det lunch på Vallgatan med gamla arbetskamrater från Hundra tiden, så idag är det en bra tisdag.

Igår kväll var jag och Ärtan ute på en sen skrittrunda, tråkigt att det nu är så mörkt på kvällarna och det var det även i går men det blåste härligt ljumma vindar, det var så skönt att jag inte ville gå in.

I morse blev det stalltjänst i vanlig ordning vid 05.30 snåret, in och duscha och sedan lämna barnen tio i sju hos mamma. Det är jäkligt segt att gå upp tidigt på morgonen men jag ska försöka att mocka, släppa ut Ärtan och göra maten innan jobbet, så har jag bara ridningen kvar när jag kommer hem, eller rida på morgonen och ta resten på kvällen. När man har varit på jobbet hela dagen så är man ganska trött på kvällen, så jag tror att det blir ett bra upplägg.

Alicia var ju sin första dag på dagis i går, och allt hade gått jättebra inskolningen fortsätter denna och nästa vecka och mamma är så snäll som hjälper oss med det. Vi lämnar barnen nere hos henne på morgonen så kör hon dom till dagis, tar med Alicia hem efter 2-3 timmar. Jag eller Simon hämtar Calvin på dagis och sedan Alicia nere hos mamma, så det är lite flängande men det fungerar.

Idag ska Simon till Varbergs sjukhus, och jag drömde i natt att läkaren meddelande att dom tyvärr var tvungna att operera bort Simons fingrar eftersom cancern hade spridit sig dit och när han kom hem hade han inga fötter, gud så konstigt. Ja , vi får väl se om han kommer hem hel idag.

Ha en bra dag !

Kram Tess