I går var det verkligen en riktig skitdag, jag började morgonen med att stressa till jobbet för att hinna gå igenom ett korrektur innan morgonmötet kl.09.00, när jag kommer till jobbet inser jag att jag har glömt datorn hemma, suck !!

Jag fick tag i mamma som skulle köra barnen till dagis så hon tog vägen om, hemma hos oss hämtade upp datorn och så bestämde vi att mötas på Lunnavägen, på väg hem får jag ett mail från min chef som meddelar att han är på kundbesök och att jag får ta morgonmötet kl.09.00 själv, hur ska jag hinna fram och tillbaka till Göteborg i rusningstrafik på en timme och tio minuter, men det gick, nästan. 09.05 sladdade jag in på kontoret med frissen på sné, datorn under armen och hjärtat i halsgropen, sedan fortsatte hela dagen i samma anda, stress, stress och stress, det strulade med trycksaker och korrektur, så när klockan var 17.15 och jag lämnade kontoret hade det fortfarande inte blivit någon lunch och eftersom jag var sen på morgon med så blev det ingen frukost heller, utan ett päron på stående fot och en knäckemacka.

Väl hemma stod Simon i startgroparna för att gå ut och springa och när barnen somnat blev det en städkväll i stallet, det behövdes verkligen, även om jag inte han klart riktigt.

Idag är det fullt ös igen, i morgon är det föräldrarmöte på dagis och till helgen ska lilla Atlanta få komma hem och båten ska få komma upp ur havet.

Hoppas det blir bättre väder till helgen för i dag var det inte roligt, riktigt höstrusk.

Ha en bra dag !

Kram Tess