Då var det en ny vecka, vecka 39. Idag är det exakt tre månader till Julafton och i morgon är det dags för lön, känns som om det kommer att bli en bra vecka.

Helgen har varit bra, Jag har hämta hem Atlant från betet och det känns jättebra, hon var ju inte helt lätta att fånga, den lilla vildhästen, vi fick lura in henne i ett hörn av hagen , ta ut Solan från hagen och sedan spänna upp linor som vi gjorde mindre och mindre, så tillslut fick jag fatt i henne. Nu är hon hemma i sin box i alla fall.

Pappa och Simon har tagit upp båten och tvättat av den och kört in den i ladan, min hästtrailer har fått sig en tvätt och utemöblerna och markiserna har fått komma in.

Barnen har hjälp till i stallet och vi har varit ut nästan hela helgen. Lite mys på soffan har det också blivit på eftermiddagarna och härliga kvällar där man har somnat i soffan klockan nio ; )

I Lördags kom Malin, Jörgen och Tindra förbi, dom hade med sig två stora påsar med kläder och skor till Alicia och dessutom fika, så det blev en fika och lite mys med dom.

Alicia provade skor och kläder hela kvällen framför tv:n hon brås nog på sin moster, skorna var mest intressanta men även en och en annan tröja åkte på som byxor (hon har inte riktigt koll ännu).

I går när stallet var klart och hästarna var ute, barnen hade fått lunch och tvätten var tvättad, tog jag mig en tur till Kungsmässan, alldeles själv. Så skönt att bara få strosa runt där i lugn och ro. Jag hade dessutom bestämt mig för att inhandla lite nya kläder och det blev det och det blev dessutom en hel del dyra kläder, Ussh nästan så jag har lite ångest. Jag brukar inte köpa så där dyra kläder, kanske något plagg här och där som jag tycker väldigt mycket om men inte annars. Men pengarna från Kommersen rök och det var ju ändå pengar som jag inte hade räknat med, så jag känner mig rätt nöjd ändå.

Ha nu en riktigt bra vecka.

Kram Tess