Japp idag är det dags för min första Surf lunch smiley Monica, en kollega till mig som jag jobbade med innan jag gick hem på mammaledighet fick man ofta säga till så där vid 12-snåret att nu får du sluta jobba och gå ut och äta lite mat, då svarade hon alltid – det är lugnt jag har ”surflunch” vilket innebär, mat framför datorn, surfandes runt i cyberspace.

Veckorna bara susar fram och idag är det inte oväntat måndag igen, vecka 40 bjuder på en hel del kompott av allt möjligt som en hel del jobb, stallmöte på onsdag och även ett besök på Åby badet, på torsdag ska jag och mamma tillsammans med Simons mamma och systrar gå på Heaven 23 och äta middag och sedan blir det Lena PH:s drömshow på Rondo. Atlanta ska få sig en premiär tur efter betet, eller så blir det snarare så att det är jag som får mig en ordentlig tur så det gäller nog att hålla i sig. Sedan tillkommer ju allt det där andra ni vet….. Det som inte är så roligt, städa, laga mat, hämta och lämna barn på dagis, tvätta och så sova. Fast sova är ganska skönt.

I fredags efter jobbet möttes vi av ett välkänt ansikte när vi kom hem, på besök hade farmor Maj kommit och hon hade redan vikt tvätt , tvättat, städat och var i full gång med att baka äppelpaj när vi kom hem, snack om lyxigt. Till barnens och Simon stora glädje dök också vår lilla katt Melka upp, hon har varit borta i fem dagar och någonstans börjar man ju fundera på om det har hänt något, men det blev ett kärt återseende.

I lördags åkte Simon och Calvin in till Göteborg vid 09.00-tiden för att på bananpiren titta på TTA (Elitserien i Racing) Jag fick röjt i Calvins garderob och bland alla skor och dessutom städat i stallet. På kvällen blev det mys i soffan, men jag orkade helt enkelt inte hålla ögonen öppna så för mig blev det sängen med barnen redan 20.15, tråkigt man vill ju så gärna umgås när man är ledig.

I går tog jag och Maj med oss barnen till Kungsmässan, det behövdes uppdateras lite i garderoberna och dessutom utekläder, mössor och vantar till dagis. Simon tog med sig pappa och hästtrailern till tippen med en hel del skit och när vi kom hem kom Simons syster Marie med Oscar och Victor(barnens kusiner) förbi på en fika. Simon tog sig en springrunda och när han kom tillbaka bytes vi av och jag och Atlanta tog oss en sväng till ridhuset. Jag tänkte att det kanske är skönt att gå den vägen några gånger eftersom man kommer att rida där hela hösten och vintern i mörkret och Atlanta är ju inte speciellt van vid varken trafik eller allt annat som rör sig ut med vägen. Efter lite longering i ridhuset var det bara att knalla hem igen. Fodra hästarna in och äta kvällsmat och sedan hopp i säng. Vet inte om jag håller på att bli sjuk för jag somnade i soffan i går vid 21-tiden och det kan ju inte vara normalt, jag sov ju förfanken 12 timmar natten innan.

Ha nu en bra vecka

Solsken = )

Kram Tess