Godkväll, här sitter jag i soffan och umgås med datorn i knät. barnen har somnat sött i sina sängar efter en fullspikad dag. Simon ligger och tittar på Uppdrag Granskning .

Det blir inte så många timmars sammanhängande sömn på nätterna här hemma. Calvin brukar vakna en gång varje natt och då får man traska in till hans rum och antingen ta med honom tillbaka eller krypan ner i hans lilla, lilla säng, när han har somnat och man själv också , brukar man vakna efter en dryg timme, då man försöker sträcka på benen eller vända sig om, då är det bara att traska tillbaka till sin egen säng igen, eller så följer Calvin med och då får man ligga i mitten av sängen och knö med Simon på ena hållet och en karatesparkandes Calvin på det andra. Efter några timmar tar man flykten till soffan och när man äntligen somnat där, så vaknar Alicia och då får man dela soffan med henne, så man sover ju inte så där underbart skönt direkt….

… Så snälla, snälla Tomten, jag önskar mig en bredare säng i julklapp och eftersom det inte får plats en sådan i vårt sovrum så önskar jag mig också ett större sovrum, är det möjligt ????

Idag började dagen med Pippi Långstrump, Alicias favorit. Vid 8-snåret blev det frukost och sedan kom mamma förbi och passade barnen när jag släppte ut hästarna, hon var snäll och tog med Alicia hem en liten stund och jag och Calvin bestämde oss för att baka, eftersom vi inte vara överens om vad vi skulle baka fick vi helt enkelt baka två saker, chokladbollar och pepparkakor. När mamma kom tillbaka med Alicia efter två timmar var baket klart och det blev en fika hemma i köket. Vidare åkte vi in till Kungsbacka för att klippa Calvin, han är så duktig hos frisören, sitter som förstenad och rör inte en fena under hela besöket. Vi åt lunch och sedan bar det i väg mot Mjukbiltvätt, inte en dag försent, herregud vad min bil var smutsig, men nu minsann skiner den som ny. Hemma igen var det bara att slänga i sig lite mellanmål och sedan ta på sig kläderna och gå ut i det fina vädret. Moster Charlotta ringde och frågande om vi kunde hjälpa henne att samla fina löv och kastanjer till henne som hon skulle ha till Hovrättens Halloween fest på fredag, där hon var ansvarig för dukningen.

Vid 17-tiden kom Simon hem och tog över barnen på utsidan som vägrade gå in och jag gick in och lagade mat, idag blev det fläskfilé och potatisgratäng och fruktsallad till efterrätt, kändes nästa som om det var lördag, ibland får man lyxa till det lite.

I morgon är det jobb igen och morgondagen består av två roliga möten , en utbildning mellan 10.00-12.00 sedan något snabbt i magen, massage kl.13 och kl.14.00 kommer Facebook till byrån för att hålla ett föredrag mellan 14.00-17.00, det ska bli jätteintressant.

Var rädd om er!

Tess