Hejsan!
I dag är det min tur att vara gäst bloggare. Spännande!
Jag heter Jenny Reisek och Therese är min underbara svägerska.
Tänkte kalla mitt inlägg ” kärleken övervinner allt ”
För ungefär tio år sedan var jag och några vänner uppe i Sälen, vi var dit på ski och rock. Helt oväntat så kommer det in en kille i stugan som vi var i. Han var lång, mörkhårig iklädd t-shirt och täckbyxor. När jag ser honom så slår mitt hjärta extra fort och det känns så konstigt men så fantastiskt underbart på samma gång. Utan att veta något om den här killen så visste jag att HAN är mannen i mitt liv! Han heter Mathias och är Therese lillebror.
Vi hade 51 mil mellan varandra, jag bodde i Mora och han i Onsala. Vi började träffas på helger och pratade ofta i telefonen, vi kände att vi ville vara nära varandra. Jag hade många tankar och funderingar, hur gör vi, hur löser vi det här? Eftersom jag hade min son Melker och alla hans nära bodde i Mora så skulle jag aldrig flytta. Mathias sa till mig Jenny det ordnar sig, jag flyttar till Mora. Och så fick det bli. Vi hade kärleken och allt det praktiska löste sig.
Det har nu gått många år sen den dagen men när jag tänker på det så blir jag alldeles varm och mina kinder så där rödrosiga. Vi bor nu i Mora med tre underbara killar Melker,Wilmer och Alwar. Och eftersom Mathias har friat till mig och jag har svarat JA så gifter vi oss i Mora Kyrka den 13 Juli 2013.
Så för att knyta i hop det här så säger jag bara ” Kärleken övervinner allt”
Var rädda om varandra och kramas mycket!!

Kramar / Jenny.