Hejsan hoppsan det var ett tag sedan, här är det minst sagt hektiskt . Jag vet inte riktigt var jag ska börja, men efter barnens öroninflammationer har det fortsatt med ögoninflammation och för drygt två veckor sedan vaknade Alicia en onsdags morgon med vattenkoppor över hela kroppen och efter det var det Calvins tur och det håller fortfarande på, så barnen har inte varit på dagis mer en två dagar på hela december.

På måndag skulle dom kanske kunna gå , men idag har Alicia fått ögoninflammation så då blir det inget med det. Mormor och farmor har hjälp oss att ta hand om barnen så att vi har kunna jobba så det har inte blivit så jättemånga dagar av vab och det är jag jättetacksam över då det just nu är helt hysteriskt på jobbet, kataloger, kataloger i massor och massa korrläsande, så jag känner mig ganska sliten, men snart är det jul och med den kommer en välbehövlig ledighet tack och lov.

Innan dess är det dessutom massor som ska göras, det ska inhandlas julklappar, städas, julpyntas, det ska bakas julgodis, osv osv. I torsdags blev det som sagt inget luciafirande för vår det, det mysiga luciafirandet i skogen med dagis fick vi avstå ifrån med tanke på vattenkopporna, men jag han precis hem till 18.30, hämtade upp Simons mamma hemma och sladdade in på parkeringen till Onsala kyrka tio minuter innan Lucia gudstjänsten, Åhh det var balsam för själen i den just nu stressiga vardagen att sitta där en timme och lyssna på fin sång och musik, väldigt fridfullt och jätte fint.

// Tess