Onsdag, onsdag, härliga onsdag. Idag kidnappade jag min mamma och tog med henne till Asia Spa i Varberg, Jag knackade på dörren klockan 07.30, hade med mig färskt bröd från Majgården och vid 8-tiden hoppade vi in i bilen och styrde kosan mot okända mål, i allafall för mamma ; ) efter nästan fyra timmars badande, bastande och vilande blev det lunch på Varbergs Stadshotell och sedan en liten shoppingrunda på stan innan vi åkte hem igen.

Vi köpte med oss semlor från Åsa hembageri och väl hemma blev det fika med barnen och farmor Maj som har varit här sedan i söndags. Hon har tvättat, strukit, bakat bullar, lagat mat, tagit hand om barnen, mockat skit i stallet, tagit in hästarna och passat barnen. En riktigt super farmor. I kväll åkte hon hem till Kungälv, hon kan nog behöva vila upp sig lite, så vi inte sliter ut henne.

Nästa vecka kommer Calvin och Alicia husera hos mamma och pappa mellan torsdag och söndag, då vi åker till Sälen. Jag tror att jag och Simon har världens bästa föräldrar, det finns helt enkelt inga bättre. Tänk vad mycket hjälp vi får med allt, jag tänker på alla som inte har föräldrar, eller föräldrar som inte har möjlighet eller kanske till och med inte vill passa barnbarnen, men mamma sa idag – Vi är så glada att vi FÅR passa barnen, det finns dom inte får det….. Ja så kan det ju också vara, men så har jag aldrig tänkt.

Det är kallt ute, ussh 14 minusgrader. Då är det inte så roligt med hästar kan jag tala om, fy fingrarna förfryser, tårna är så kalla att man tror att dom ska trilla av, vattnet fryser i hinkarna varje dag och det är ett hellsike att få bort det, det är halt och hästarna är helt vilda. Nej nu får det snart bli vår, jag längtar så jag dör efter sol vår och värme.

I slutet av mars kommer mitt växthus, det ska bli så roligt, Äntligen, då ska här planteras och odlas och mysas och det ska bli många kvällar med nära och kära i växthuset.

Dags att hoppa i säng i morgon är det dag för att ta tag i högarna på skrivbordet.

Ha en fortsatt härlig kväll

Kram Tess