Vab… vård av barn, känns som om det är det ända vi gör, jag som trodde att vi hade haft vårt förra året men så verkar inte vara fallet. Calvin låg med 39 graders feber hela förra veckan och idag ser det ut som om han har fått svinkoppor, så vabbande verkar fortsätta även nästa vecka och efter det är det väl Alicias tur igen lagom till hennes födelsedag på fredag.

Ja, ja i helgen har vi bara varit hemma. Fast igår var vi hemma på middag hos Simons kusin Magnus som också bor här i Onsala med sin familj. Vi blev bjudna på Oxfilé pasta som var sååå gott och sedan blev det Melodifestivalen i soffan.

Pappa var här i går och hjälpte mig att fixa Gillians box, vi har kapat av en boxvägg i hennes box så hon kan se ut över kanten, det blir ju lite roligare för henne när hon kan vara med och se vad som händer. Magdalena och hennes familj kom förbi då dom var ute på promenad så lilla Emma och Calvin gjorde i ordning Gillian och så blev det ridning i paddoken.

Idag har jag röjt alla badrumsskåp, städat och röjt på vår veranda som verkar ha blivit någon form att skrot och förvaringsställe för allt vi inte vet var vi ska göra med, allt i från dynor till utemöblerna till gamla fotoramar, leksaker, julsaker, cd-skivor och mycket mycket annat. Vi har verkligen dåligt med förvaring i vårt hus. Helt uselt rent ut sagt. Jag har målat om barnens pall som är av furu, varje gång jag ser den tänker jag att den ska få bli vit men det blir aldrig gjort och när jag ändå hade färgburken framme fick en vagga bli vit och även ett bord jag köpte på loppis i somras.

Hästarna och stallet är fixat och nu sitter man här i soffan och undrar vart helgen tog vägen, när vi inte har något planerat på helgen tänker jag att NU ska jag minsann bara slappa och göra som många andra, gå och skrota i myskläder, ligga på soffan och titta på vinterstudion, men det blir aldrig så och jag blir lika besviken varje gång jag inser att helgen är slut och det har varken blivit vinterstudion eller soffmys, men men jag är kanske inte den typen jag är nog för rastlös.

I morgon vankas det jobb, Simon vabbar och jag får vara hemma på tisdag och onsdag.

På torsdag är det Alla Hjärtans Dag och på fredag fyller vår lilla Alicia 2 år. På lördag bär det av mot Tollered där vi ska träffan härliga hundragänget och på söndag blir det lite släktkalas för Alicia.

HA en skön vecka mina vänner ; )

Kram,Kram

Tess