… Sälen ja, det är en hel vecka sedan och jag inser att det går alldeles för fort just nu.

resan till Sälen var minst sagt lyckad, ni har kanske sett på korten att vi hade fantastiskt fint väder. Strålande solsken och det är man inte direkt bortskämd med. Vi åkte upp på torsdag vid lunch och anlände till stugan vid 18-tiden, vi köpte med oss Pizza till stugan åt och installerade oss, Det blev bastubad, snöbad (det var så kallt så benen domnade bort) det blev bad i poolen på altanen och sedan vid midnatt hopp i säng.

Fredagen bestod i en skön lång frukost och sedan ut i backarna för att åka skidor, det var ganska kallt och jag började efter ett tag frysa om tårna, helt sjukt att man kan frysa så mycket att det värker i hela kroppen. Då hittade jag något bra i skidshopen, värmesulor som man la i pjäxorna, höll 30 grade varmt i fem timmar och inte nog med det samma sak att lägga i vantarna, dessa höll dock värmen i hela sju timmar. 90 spänn för hela kitet och det absolut bästa investeringen på den här resan. Det blev en sen lunch och sedan mer skidåkning och after ski. Hem till stugan och hopp i plurret för att seadn gå ut och äta middag.

På lördagen blev det också en skön lång frukost och sedan begav vi oss ut med snöskotern och brännarpulkan. hahaha så roligt namn, Jag och Lena fick åka pulka först men uppe på fjället fick killarna snällt byta plats. Vi åkte till hemfjällsstugan där det blev fika, blåbärssoppa och varm choklad. hemma efter lunch igen och sedan på med skidorna och ut i backarna. Vid 17-tiden drog vi oss till Högis där det var fullt ös på afterskin, Rydell och Qvick spelade och det blev en och en annan öl, hämtmat med hem och sedan blev det Gagnam style, dans, bad och en hel del drinkar på kvällen/natten, så det var ett slitet gäng som begav sig hem mot Göteborg och Onsala på söndagen. Man ska helt enkelt inte släppa ut småbarns föräldrar utan barn så där, som tror dom är 18. Fyra riktigt härliga dagar med underbart sällskap ; ) kan inte bli bättre och vi gör om det vecka 10 fast med fyra barn, så det blir nog lite annat upplägg då. Tack Lena och Andreas för ni ville följa med !