I morgon är det ett läkarbesök som står på schemat först på morgonen. Vi måste kolla upp om Calvin har fått svinkoppor och sedan ta ett blodprov, han klagar på att han är trött och äter knappt någon mat, frukosten brukar gå ner i stora lass med sedan är det stopp ingen lunch och nästan ingen middag, nu har han ju i och för sig varit sjuk förra veckan och det är ju klart att man kanske inte har så mycket matlust då, men han säger ofta att han är trött och efter allt med Simon så är jag helnojig. Jag får för mig massa dumt och går runt och oroar mig, så lika bra att kolla upp det.

Nu i kväll har jag varit ute i stallet och klippt Atlanta, som tur var verkade inte som om hon brås på sin mamma i allafall utan stod snällt även om hon var lite sur till och från.

Till helgen tänkte jag hoppa upp och rida efter vintervilan, hon går i skritten tre dagar i veckan just nu och sedan blir det lite longering. Jag kan lova att det är inte jättekul med hästar den här årstiden, kallt som attan.

Åhh vad jag längtar till våren, när alla vårlökar kommer upp ur jorden som jag och Calvin planterade i höstas, när det börjar bli sådär varmt att man kan ta av sig jackan, sitta ute på trappan och fika och solen värmer i ryggen, men det bästa av allt, om åtta veckor kommer vårt växthus, det ska bli så roligt att få inreda och plantera i det när det har kommit på plats. Hur jag nu ska hinna med det?

Vi planerar också att renovera stallet, nu när vi vet att vi får bo kvar känns det roligt att få göra i ordning och fint. Planen är att bygga ut så vi får en spolspilta och även höja taket i ”lilla stallet” och även byta ut boxinredningen, men vi får väl se hur det blir och framför allt vad det kostar, förmodligen skjortan ; )

Ha en skön kväll

Kram Tess