Då har vi vaknat till en ny morgon i Sälen, här går solen upp på en klarblå himmel och det är just nu fem minus.

Vi åkte upp i går efter jobbet, hämtade barnen på dagis, packade in packningen i bilen. Planen var att komma i väg vid 16-tiden men som vanligt blir det ju inte som man tänkt sig , dessutom glömde vi Alicias kanin på dagis så vi åka till baka dit för att hämta upp den. Sedan bar det av och första stoppet blev redan i Stenungsund för att få lite mat i magen. Simon släppte in barnen i ”lekrummet” på Burger King, som just då var tomt på barn och jag ställde mig i kön för att handla, när jag vänder mig om är Simon på toaletten och ”lekrummet” är fullt med barn som hostar och nyser snor hänger i näsorna och jag känner paniken. – snart kommer någon av dom där kräkas och vi kommer för tredje året i rad drabbas av kräksjuka på vår semester. När Simon kommer ut från Toaletten försöker jag få kontakt med honom från kön och väser… – få ut barnen från ”lekrummet”, skynda dig innan vi kräks allihop.

Jaja, jag vet hysteriskt, men jag vägrar att få semestern grusad igen….

Andra stoppen blev i Torsby vid 22-snåret, där Simon skulle lämna lite saker till en kund på Torsbybadet, så där stod den stackaren och väntade på oss.

Calvin somnade vid 20.30-tiden och Alicia en halvtimme senare, sedan sov dom sött hela vägen och när vi vid 00.22 svängde in på Bräddvägen var det väldigt skönt att vara framme. Jag gick in och bäddade sängarna, barnen vaknade men var ganska trötta så det var bara att slänga dom i sängen, så somnande dom om med en gång. Vi bar in all packning och fick in maten i kylen, fixade poolen så vi kan bada idag och vid 02.00 somnade jag gott bredvid Alicia.

idag tänkte vi ta en sväng med snöskotern på fjället, bada i poolen och sedan får vi se vad dagen har att ge. I eftermiddag kommer ju vår härliga vänner familjen Lorentsson/Karlsson upp så i kväll blir det fullfart.

Ha en skön onsdag mina vänner

Kram,Kram Tess