Här uppe i Sälen skiner solen från en klarblå himmel varje dag, fantastiskt väder med andra ord, barnen åker skidor till och med Alicia är duktig, hon kan åka på rullbandet själv hela vägen upp, sedan åker hon ner men man får springa framför och stoppan henne för bromsa vet hon inte vad det är.

Calvin & Isabelle har gått i skidskola, tyvärr var det fullbokat när jag skulle boka detta för en månad sedan så vi bokade in dom på två privatlektioner och det var nog det bästa vi har gjort. Dom har lärt sig att ploga och svänga och åka knappliften med lite hjälp ; ) Jonatan barnens skidlärare var verkligen en riktigt toppenkille.

Vi har badat i poolen på altanen, ätit mysiga middagar, åkt snowracer och idag ska vi efter lite skidåkning besöka Experium äventyrsbad. På eftermiddagen blir det en tur med snöskotern upp på fjället och i morgon går bilen hem till Onsala igen.

I går var det också prisutdelning, alla barn som hade åkt skidor fick medalj och en pokal ; ) middagen bestod av tacos och sedan blev det tårta för att fira min födelsedag.

Det var en liten rapport från Sälen.

Kram,Kram Tess