Lediga onsdagen var välkommen idag. Trodde att jag skulle vakna med 40 graders feber och influensan i morse, men tack och lov känner jag mig helt ok, lite snuvig bara. Calvin har däremot haft en hemsk hosta i natt, likt krupp, så jag fick gå ut en sväng med honom vid 2 tiden i natt och sedan palla upp honom på kuddar och sedan försvann det, vi får väl se vad som händer i natt.

Snälla mamma var och här i morse och passade barnen medans jag släppte ut hästarna och jag passade dessutom på att ta mig en ridtur på Atlanta upp till ridhuset, dessvärre vaknade vi ju i morse med ett snötäcke över marken och vårkänslorna var som bortblåsta och paddoken som jag slet med i går kväll (saltade och harvade och saltade och harvade) var inte ridbar, Så det fick bli en tur till ridhuset.

Atlanta som har vilat sedan i början på december skötte sig så bra vi promenerade dit, red 25min och sedan skrittade jag hem.

Vi tog en promenad med barnen i solen och både Calvin och Alicia somnade, sedan har vi planterat mer frön som ska bli både vattenmeloner, physalis, gurkor och honungsmelon. Undra hur det här ska gå… jag har ju svårt att hålla blommorna vid liv, men jag älskar blommor, tulpaner i alla former och färger på våren, alla vårlökar som kommer upp i rabatterna, vitsippor, tussilago och liljekonvaljer. Kanske för att det betyder att våren har kommit.

Vad händer härnäst, I kväll är det lite fika hemma hos Monika i morgon är det afterwork på jobbet, men Simon ska ut med kunder så jag får nog hoppa det. På fredag fyller världens bästa mamma 60 år, men jag har förstått att hon kommer att befinna sig på, för henne okänd ort.

På söndag ska vi på teater på Fjordskolan, klockan 15 börjar Mamma Mu biljetterna har barnen fått i födelsedagspresent av Magdalena med familj, barnen kommer att älska det.

Nu ska jag ta mig en sväng ner till stallet och pussa på hästarna

Ha en skön kväll !

Kram Tess