Jag börjar få lite smått panik, det är bara 6 dagar kvar tills vi åker till USA och det är ganska mycket att planera när man ska vara borta i två veckor, både hemma i stallet och på jobbet. Man ska liksom lämna över till alla och ha en plan för hur det ska gå till.

Jag har gjort ett schema här hemma över fodringar, utsläpp vem som ska ta hand om Ärtan, Atlanta och Gillian varje dag, det ska mockas och ridas och fixas mat osv. Vi har en tjej i stallet som kommer att bo här på gården och det är jag jättetacksam för. Det ska vattnas blommor och tas in post osv.

Alicia ska ju till Simons syster och mamma och dom kommer att åka upp till Sälen, så hennes packning får bestå av vinterkläder och allt som hon kan tänkas behöva under två veckor.

Vi som ska till varmare breddgrader får packa sommarkläder och det slog mig precis, Calvin har ju inga, alla kläder från förra sommaren är för små….. HJÄLP ! och var är mina sommarkläder? inte i garderoben i allafall…..

På jobbet ska man lämna över all projekt till någon och sätta in den personen i detta, lyckligtvis är det inte just nu fullt ös så det ska nog gå bra, men man har ju massa saker man vill göra klart innan man åker.

Jag måste åka och handla foder till hästarna så att det finns hemma och förbereda så att allt flyter på när vi är borta. Herregud, jag måste sätta mig och göra listor, för när man är stressad hänger ju inte hjärnan riktigt med och det kommer att glömmas massor.

När vi kommer hem från USA kommer växthuset och även ett jättefint soffbord som jag beställt av Veronica på Ljusa Rum i Dalarna, hon gör sååååå fina saker och egentligen skulle jag ju köpa en säng av henne men det är ju redan löst och jag hittade ju ett soffbord i stället oppps….. undra om Simon kommer att uppskatta det.

Dags att ta tag i dagens uppgifter, ha en skön onsdag !

Kram Tess