I dag är lördag här och även hemma, ni har nog redan hoppat i säng efter en härlig Påskafton med massa mat och påskgodis ; ) Här är klockan snart halv sju på kvällen och i dag ska vi ut och äta middag och fira mammas 60-års dag. Dagen har spenderats på stranden. Simon har tagit sig upp ur sängen för första gången och fanns med vid frukosten i morse, han följde även med en sväng till stranden, men ligger nu åter i sängen.

Solen skiner och det är ganska varmt i solen, men vinden är kall så man få ha på sig en tröja om man ligger i skuggan. Poolen är uppvärmd ordentligt så det är skönt, bubbelpoolen däremot vet jag inte vad dom har gjort med, jag höll på att skålla hela foten idag innan jag han dra upp den ur vattnet och jag är inte känsligt för värme. känns som den håller kokpunkt 100 grader….

Jag har redan läst ut en bok, ”Jag lever, pappa!” Den är skriven av Siri och hennes pappa Erik och skildrar bombningen i Oslo och morden på Utöya i Norge den 22 Juli 2011. Ussh vilken fruktansvärd historia, man får läsa om Siri som klara sig undan skotten på Utöya och hur livet blir efter, kan bara konstatera att det måste ha varit fruktansvärt att bli jagad av en kallblodig mördare på en ö och inte kunna fly och se sina vänner bli nerskjutna framför ögonen en efter en.

I morgon ska jag börja på Mia Skäringers bok ”Avig Maria” känns som om den kommer att lätta upp sinnet lite ; )

Vi åker i från Sand Pearl på onsdag och då vankas det Disney World i Orlando.

Här kommer lite bilder från idag.