Hejsan ! Här kommer en liten rapport från Florida, Clearwater, Sandpearl. Resan hit gick trotts allt väldigt bra, Calvin och kusinerna Törnell från Mora var så snälla hela vägen. Planet gick från Landvetter 09.30 och vi skulle åka hemifrån Onsala klockan 06.30. Eftersom jag fortfarande var sjuk kom pappa upp vid 05-tiden och vi hjälptes då åt med hästarna. På Landvetter blev det frukost och sedan var det bara att hoppa på planet till Frankfurt. Vi hade drygt en timme på flygplatsen i Frankfurt innan nästa plan skulle lyfta mot Orlando och USA. Kan inte säga att jag vid den här tidpunkten kände mig direkt bra, trött, svintrött ont i kroppen och denna hemska hosta, dessutom späddes det på med illamående, men men bara att bita i hop.

Planet från Frankfurt till Orlando tog 10 timmar och 30 minuter och det kändes som en evighet, men när planet äntligen landade i USA klockan 18.30 lokal tid, var det ändå skönt att vara framme, sedan tog det nästan två timmar att komma igenom passkontrollen (fattar inte vad det är som tar sådan tid ) och sedan nästan en timme att få ut hyrbilarna, baggage osv. så vid 21.30 tiden inpackade i tre hyrbilar styrde vi kosan mot Tampa, Clearwater. Ola körde en bil, Mathias en och jag en av dom. Simon hade vid detta läget börjat kännas sig riktigt risig och somnade i bilen tillsammans med Calvin. När man varit vaken i mer än 24 timmar och är riktigt trött är det inte jättekul att köra bil 2 timmar i ett nytt land, dessutom hade bara Ola GPS i sin bil så det var bäst att inte tappa bort honom utan att försöka att hänga på. tillslut kom vi i allafall fram till Sandpearl Resort, här i Clearwater och det var bara att hoppa i säng.

I går var vi på stranden och badade i poolen, det blåste väldigt kallt och det var kanske därför som halv styrkan brände halvt ihjäl sig. Simon har efter två dagar här i Florida fortfarande inte tagit sig upp ur sängen och eftersom vi kom när det var mörkt vet han fortfarande inte hur det ser ut i USA, vi hoppas att han ska bättra på sig så han kanske kan få komma upp ur sängen i morgon i allafall.

Idag har vi varit på stranden och solat och badat , det har varit varmare idag och barne har haft jättekul, byggt sandslott, badat och lekt. Nu sak vi snart gå ut och äta lite mat innan barnen somnar klockan är ju halv åtta på kvällen här nu men hemma är ju klockan halv ett på natten så Calvin är väldigt trött sedan vaknar han vid 04 på morgonen.

Ha det så bra hemma och GLAD PÅSK PÅ ER !

Kramar Tess