I dag har vi redan varit hemma en hel vecka, tiden går så fort så fort, konstig nog känns det som om det är veck 8 och inte vecka 16, men det beror nog på vädret, några små stackars förskrämda snödroppar har tittat upp i övrigt är det helt dött, brunt och tråkigt.

I helgen har det varit fullt upp, I fredags var vi hembjudna på middag till ett par vänner, det var jättetrevligt och väldigt god mat, så vi var väldigt mätta när vi åkte där ifrån. Lördagen bestod i mestadels stalljobb, Calvin var ute och reda på Gillian och kan ni tänka er att Simon för första gången hoppade upp på en häst. Inte någon av mina hästar dock, för dom är ju ” vilda och opålitliga” enligt Simon utan Malin och Mikael kom förbi med ett jättesnällt varmblods sto som hette Eva ; ) som Simon red runt på i paddoken, det gick bra men han såg lite sammanbiten ut. På lördags eftermiddag begav jag mig med Marion in till stora staden Göteborg för att äta middag med Lena, Katta, Maria och Lollo och efter det gick vi på Takida på Konserthuset, en riktigt, riktigt bra men annorlunda konsert. Den tar sig garanterat in på min topp 5 lista.

I går morse var jag uppe med tuppen fodrade hästarna vid 06.30, åkte till dagis för att städa, när jag var tillbaka hemma hade hästarna ätit upp frukosten och det vara bara att börja släppa ut, sedan blev det en sväng till Millesons för att inhandla lite vårblommor, Alicia var med och valde blommor och det blev några violer och lite annat. Hem och plantera och när jag ändå var i tagen planterade jag dessutom om alla sticklingar som har kommit upp, gurkor, tomater, meloner osv så nu har dom fått större krukor att växa i.

Tvättstugan har ju varit belamrad med en hel del tvätt sedan vi kom hem, smutsiga kläder från två veckors tid för fyra personer, så det blev nästa projekt, vika och bära upp all tvätt efter det gick jag på fönstren som inte blivit tvättade på mer än ett år, jag har bara insidan kvar och det få jag ta någon annan dag ; ) Mocka i stallet och ta in hästarna och logera Atlanta blev nästa uppgift och sedan han vi dessutom att bära in vårt nya soffbord från transporten sätta upp en ny ljuskrona i taket och röja inne, så i går var en dag med fullt ös.

Så det är ju inte för inte som man är lite trött idag.

I dag blir det jobb och lite ridning i eftermiddag, på Onsdag kommer Anna, Anna och Lena på besök med sina små busfrön och till helgen har vi vårstädning på dagis och lite annat. Nästa vecka drar Gothenburg Hors Show i gång så då blir det några dagar där, dagis utflykt till Wapnö i Halmastad, jag ska ut med kunder på onsdag kväll och på tisdag har vi utvecklingssamtal på dagis och så hoppas jag att vi ska kunna komma i gång med växthuset….. åhhhh vad jag längtar till det är på plats.

Ha en skön vecka

Kram Tess