Nu händer det mycket i Therese Törnells liv, ja herregud !

Helgen har varit helt fantastisk, kanske beror det på det underbara vädret, vi har i allafall varit ute från morgon till kväll, jag har krattat så jag har blåsor i händerna, först hade vi vårstädning på dagis i lördags. Jag gillar och kratta så jag tog på mig att kratta hela gården och den är stor vill jag lova så tillslut fick jag hjälp av Theas pappa och sedan hade jag också på min lott att gräva igen hålorna under alla gungor, Simon han fick måla om bussen ; ) vet inte om han var så nöjd med det men han valde själv. (barnen har en stor buss i trä på gården) det blev en lite paus för lunch och då grillades det korv.

Vid 14-tiden när allt var klart åkte jag och barnen hem och Simon snörade på sig skorna och sprang hem, dessutom blev det en liten omväg ner till Gottskär och tillbaka för att uppnå 2,1 km nästan ett Göteborgsvarv. Heja, Heja.

Jag och barnen vår städade i lekstugan, tvättade och skurade golvet och hämtade ut alla kuddar och leksaker som har fått bo inne i källare över vintern efter det blev det en hel del jobb i stallet.

I går var jag upp med tuppen i vanlig ordning på helgerna eftersom jag måste fodra och dessutom har utsläpp både lördag och söndag, jag insåg att jag aldrig äter frukost med min familj och just då kändes det lite tråkigt, På onsdagar när jag är ledig får jag i allafall äta med barnen men då är ju inte Simon hemma och på helgerna äter dom utan mig eftersom jag vill bli klar, så vi kan hitta på något roligt tillsammans. Ja man får helt enkelt prioritera. Atlanta och jag åkte bort till ridhuset där det var löshoppning och Ulle hoppade Atlanta, hon skötte sig som en liten stjärna, och hoppade till och med en liten bana på fyra små hinder.

Väl hemma igen bestod eftermiddagen i att kratta löv, så nu är det såå fint och man ser alla små knoppar som är på väg upp. Krokus, snödroppar, vintergäck, tulpaner, påskliljor, skilla och mycket, mycket annat.

Nu ska bara utemöbler, parasoll, hängmattor och annat ut men det får bli nästa helg, om vi hinner.

Växthuset har fortfarande inte kommit, det står kvar uppe i Stockholm och inväntar en större lastbil då det tydligen var för stort… hmmm vad är det jag har köpt..

Jag tänkte att växthuset ska få en egen kolumn så ska ni få hänga med och ser hur det blir under tiden vi bygger.

Det samma är med Stallet, jag det är sant vi ska även bygga ut och bygga om stallet, spännande eller hur, men mycket jobb och allt på en gång. Jg håller på att sätta mig in alla dokument som ska skickas in till kommunen för att ansöka om bygglov osv, så Stall byggnationen ska ni också få följa här.

Nog om detta men det är mycket roligt på gång och denna vecka börjar Gothenburg Horse Show, så där blir det två hela kvällar och en hel söndag som ska spenderas dagisutflykten till Wapnö på onsdag ser jag också fram emot, så håll i hatten för nu går det undan…

// Kram Tess