Idag har vi mest varit ute i det fina vädret och arbetat i trädgården, Simon har grävt ner kabeln till Automowern, själv har jag tagit hand om hästarna, fyllt vatten i hagarna, och städat i vårt lilla vita förråd, som har fått bli ”planteringshus”, krattat lite, vattnat blommor och tvättat hästtäcken. Hästarna har fått sola sig utan täcken i dag och det rullades hej vilt, då är man lycklig att äga två skimmlar (vita hästar)

Mathias min bror och Jenny har varit nere en sväng i helgen från Mora, så dom tittade förbi på en fika innan dom styrde kosan mot nordligare breddgrader, så då fick jag dessutom ta tillfället i akt och baka en jordgubbspaj. Fika ute i solen på trappan blev det : )

Klockan 16.00 var det middag nere på Skalegårdsvägen hos mamma och pappa. Pappa fyller år i morgon så vi firade honom idag. Det grillades fläskfilé och till det serverades potatis, tre olika såser och sallad och till efterrätt schwarzwald tårta… hmmmm så gott.

Barnen var nere på bryggan och skulle mata svanen Sven , men han syntes inte till, kanske för att pappa redan hade matat honom hela fem gånger idag, så han var nog ganska mätt och nöjd som vi andra. Min Farmor Majbritt med sin lilla hund Linn var också där och firade pappa.

Jag fick en jättefin försenad födelsedagspresent av Ola och Charlotta, en stor korg fylld med trädgårdssaker, en ljuvlig rosa grensåg, underbara rosa trädgårdshandskar med spets, ett förkläde och Leila Lidholms bok Piece of Cake. Tack snälla, jag blev såååå glad.

Ha en riktigt skön vecka solen ska skina och varmt ska det bli med har jag hört.

Kram Tess