I lördags var det dags att åka norr ut mot Sveriges baksida och huvudstaden Stockholm.

Jag fixade stallet på morgonen och han till och med rida Atlanta, duscha och packa för att sedan hämta upp Marion i Kungsbacka kl.10.00. Efter närmare fem timmar i bilen med musik på högsta volym och Marion som discjockey anlände vi Stockholm vid 15.30-tiden.

Vi checkade in på hotellet (som dessutom hade bokat oss på fel datum 7/10 2013 – Nej Tack !) sedan blev det lite snacks på hotellrummet till VM-Hockey på tv. Vid 18 tog vi bilen ut till Friends Arena i Solna körde in under arenan i parkeringsgaraget och så var vi på plats tillsammans med 58.000 glada personer till.

Klockan 20.10 gick han ut på scenen – Bruce Springsteen och tre timmar och tjugo minuter senare avslutar han som i Göteborg med Twist and Shout. En fantastisk konsert i vanlig ordning av ”Bossen” och hans E Street Band han spelande många favoriter men jag saknade Beacuse the Night. Däremot slår det inte lördagens konsert på Ullevi i somras 2012, DEN VAR HELT FANTASTISK.

På söndagsmorgonen blev det lite sovmorgon för min del, hotellfrukost och sedan var det dags att bege sig hem mot västkusten igen.

Tack Marion för en super helg, vist va det kul ?