I morgon är det onsdag och min lediga dag, mamma kommer hit tidigt i morgon bitti innan hon åker till min farmor och hjälper mig med barnen medan jag släpper ut hästarna och sedan ska jag ta emot cementbilen som kommer med betong vid 10-tiden, efter det blir det en sväng in till jobbet där jag behöver jobba en liten stund, så barnen får följa med, hoppas dom sköter sig och inte river hela byrån.

Jag ska också träffa Fiskebäcks bygg på jobbet och gå igenom ritningarna till stallet, han hade några frågor som vi behöver lösa med bjälkar och balkar och takstolar och allt vad det heter.

Sedan blir det hem och fixa i stallet vi ska rasta lilla Gillian och när Simon kommer hem blir det en sväng på Ärtan.

Till helgen åker Calvin med mamma och pappa upp till kusinerna i Mora och jag och Alicia ska bege oss in till Göteborg och heja på Simon som nästa exakt ett år efter sin stora operation ska springa Göteborgsvarvet. Det känns så bra när man tänker tillbaka ussh den tiden vill jag verkligen inte ha tillbaka. Konstigt nog känns det som evigheter sedan fast det bara är ett år sedan. Jag läser fortfarande om Haile och hans patienter och förstår att det är oerhört många sjuka människor med pmp i Uppsala län som nekas operationer, eftersom Akademiska Sjukhuset inte har ett avtal med UCC ( Uppsala Cancer Clinic) där Haile Matheme och hans team har startat en privat klinik. Jag tycker det är skam att man vägrar skicka remisser till UCC, släpp stoltheten och rädda liv. Jag läser om en tjej som heter Helena som bor i Uppsala och som kämpar för detta ni kan läsa om henne på hennes blogg: http://tursomentokig.bloggplatsen.se/

Ja så är det, ta hand om er man vet aldrig vad som väntar bakom knuten.

Nu ska jag hoppa i säng för i morgon blir det fullt ös.

Kram, Kram

Tess