Ja det kan man ju undra, men det går faktiskt framåt, besvikelsen har lagt sig lite och det är bara att inse att den som väntar på något gott får vänta väldigt lääääänge.

Vi har fortsatt med grunden och i morgon kommer det en cementbil med betong till plattan som ska gjutas, sedan ska muren muras upp och sedan är det bara att vänta.

Jag pratade med leverantören för 10 dagar sedan och då skulle växthuset komma om tre veckor så det var ju skönt att det inte tog sex veckor, så om två veckor borde det vara på plats i Onsala i alla fall, sedan ska vi får tid till att sätta upp det med. Men jag ropar inte hej än… man vet ju inte det kanske blir stulet på vägen eller så kanske transporten krockar eller så tappar dom det väl här när dom ska lasta av..

Men vi håller tummarna att vi kanske kan äta lite midsommarlunch i växthuset, det hade varit riktigt, riktigt roligt.

I fredags var jag och Simon ute och försökte fixa i ordning gräsmattan, vi fick bort alla rötter och fick krattat och jämnat till det , så nu har vi vattnat och sått nytt gräs så hoppas att det blir lite värme och sol snart så det växer, det ju inte så roligt ut just nu.