I fredags fick jag vara hemma med Calvin som varit vaken till och från nästa hela natten, förskyld och falsk krupp, ussh det är lite läskigt det där med krupp, när dom knappt får luft, så vi spenderade stora delar av natten på trappan utomhus, när det blev kallt så släppt det som tur var.

På kvällen var jag hemma hos Rebban på lite grillkalas, hon är verkligen en av dom härligaste människorna jag känner förrutom Lena Karlsson ; )

Vi grillade och det dracks vin i alla olika sorter, vitt , rött, rosé, och plötsligt händer det…. Rebban gör entré i klädd morgonrock och en härlig kreation på huvudet, klär av sig och i klädd en helbaddräck från 30- talet hoppar hon i poolen, så roligt vi andra skrattade så vi låg dubbelvikta. Tack för showen Rebban !

I går var vi mest hemma och njöt av det fina vädret, vi grillade till lunch och det kittades lite fönster till växthuset, men gud vad det går sakta, en dubbeldörr och fyra fönster var vad som hans med. I eftermiddagen var vi hemma hos Magdalena och Pålle och firade lilla Emma som fyllt 3 år, det gick från barnkalas till badkalas och den fina klänningen som satt på när vi åkte förvandlades till en nakenfis på vägen hem.

I gårkväll satt vi ute på altanen fram till klockan 23 och drack lite vin som vi fått i bröllopspresent, det var så varmt och så härligt, den här tiden är verkligen underbar.

Idag har dagen mest bestått av stalljobb, en raberberpaj står i ugnen och klockan 15.00 ska vi träffa Marion och Ulle och fira lite bortglömda födelsedagar. I kväll blir det jobb med stallbygget, då jag ska sätta mig med pappa och gå igenom kommpliteringar som Länstyrelsen begärt in.

Nästa vecka är det ju kort vecka, så för min del är jag ledig onsdag och torsdag hade varit skönt att va ledig fredag med, men vi får väl se hur de går med det.

Ha en skön söndag min vänner !

// Tess