I projektet växthus går det framåt, men kanske inte så fort framåt som fröken Törnell hade önskat. Fröken Törnell är nämligen av den sorten att allt ska gå fort väldigt fort. När något är bestämt då är det bara att köra full fart och det funkar ju inte alltid.

Vi har lagt stenknott runt grunden på växthuset men sanden räckte inte riktigt till, så det blir till att köpa mer. Pappa var på Bauhaus och köpte sand i en balja men det behövs nog tre till för att fylla runt stenarna. Stenarna har legat här på Kastanjegården i snart 8 år, vi fick dom av en arbetskamrat som skulle flytta och jag har retat mig på att dom har legat och skräpat, men pappa har sagt att det kommer säkert ett tillfälle att få använda knotten och det gjorde det ju nu, så högen är borta och det blev jättefint runt växthuset.

I övrigt är dörrarna klara det vill säga glasen är kittade och även de fyra öppningsbara fönstren som sitter i taket är klara. Idag har jag varit och beställt en låskista och handtag till dörren och det kommer på fredag, ett handtag är ju bra att ha så man kommer in.

Nu ska jag bara hitta en vattenkran och strömknapp, Simon och pappa ska koppla på strömmen och vattnet till helgen vi har ju haft tur och grävt ner både vatten och ström till hagarna och dom ledningarna går 50 cm från växthuset så det är bara att koppla på.

Här kommer några kort att beskåda.