I onsdags var det dags att bege sig upp till Drottning Silvias barnsjukhus på Östra för att ta bort Calvins gips.

– mamma , jag tror inte jag vill ta bort gipset, jag tycker liksom om det nu.

På Östra fick vi vänta ganska länge på vår tur och hela väntrummet var fullt av barn med gipsade armar och ben och gips i alla olika färger, två blå armar, två röda armar, en grön arm och två blåa ben ; ) det verkar vara ganska vanligt att barnen bryter både armar och ben med tanke på alla gips i väntrummet.

Väl inne på rummet skulle gipset sågas upp och Calvin fick frågan om han ville ha hörselskydd innan sågen åkte fram. När gipset tillslut var borta skymtades ett litet tunt, vitt fågelben som dessutom hade fått massa hår. I gipset fanns också säkert en deciliter med sand och grus så det måste ju ha kliat enormt. Benet är lite svagt och läkaren ville att Calvin skulle ta det lite lugnt i två veckor framöver. Fotknölen var också fortfarande lite svullen.

På väg hem från Östra tog vi vägen om Mölnlycke Garden Center och inhandlade två nya olivträd till altanen och sedan blev det dessutom en stopp på leksaksaffären som lovat.

Väl hemma var det bara att svida om och åka på studentfirande till familjen Sjöström där Julia tagit studenten. Alicia träffade två gulliga tjejer, Alva och Ebba som tog hand om henne hela kvällen och Alva och Ebba är det enda hon prata om just nu.