Man får tacka för en ledig dag så här mitt i veckan, nu är ju jag ledig på onsdagar men två dagar är ju aldrig fel. I går åkte jag, mamma och Alicia ner till Ullared. Pappa, Simon och Calvin var hemma på gården och jobbade med växthus och parkering.

Det blev lite stressigt då jag skulle vara med Atlanta på Mossen klockan 14.00, man vill ju gärna gå i lugn och ro och titta på allt, i stället blev det en snabbis runt varuhuset och det nödvändigaste åkte ner i vagnen.

På Mossen hoppade Ulle Atlanta och hon skötte sig jättebra lite trött var hon , men det är kanske inte så konstigt med tanke på att vi var på Höglanda i tisdags och galopperade på den stora travbanan, jag har köpt ett anläggningskort där och tänkte försöka åka dit en gång i veckan för att träna kondition och intervallträning, så lilla Atlanta borde ha träningsvärk för det har jag. ett varv på banan är 1,6 kilometer.

I går eftermiddag var vi hemma hos Ola och Charlotta på fika. Deras nya hus i Särö är helt fantastiskt fint, det bjöds på Veratårta, hembakade kärleksmums, syltkakor och sockerkaka hmm…

I eftermiddag ska jag åka hem till Marion och göra fint på hennes balkong, hon fick det i födelsedagspresent av mig, och med lite blommor och annat ska det bli lite mysigt och fint där.

I morgon eftermiddag bär det av mot Rom där vi ska lämna barnen hos Simons mamma och sedan ska vi på 40-års fest hos Simons kusin och på söndag blir middag ute på Rom med Simons systrar och mamma.

Ha en skön helg !

Tess