Calvin brukar fråga det med jämna mellanrum – ”mamma är det verkligen sommar nu”

– och härom dagen blev svaret, – Ja NU ÄNTLIGEN är det sommar.

I fredags, ja herregud vad gjorde vi då… jo jag jobbade, dock inte hela dagen för det var minst sagt lugnt på jobbet och bara sitta av tiden är inte roligt så det blev några komptimmar på eftermiddagen. Den tiden ägnade jag åt att hjälpa min vän Marion och gör fint på hennes balkong, vi träffades på Kungsmässan kikade lite bland blommorna, sedan gick hon till frisören och jag åkte hem till henne och planterade, fixade och donade så lagom till hon kom hem var det klart och serverades fika och ett glas rött på balkongen. Det blev jättemysigt med lite blommor, filtar, dynor och ljus.

Vist blev det fint

I lördags var vi hembjudna till Simons kusin Niklas som fyllde 40 år, det var en fantastiskt fin kväll, härligt väder och vi satt ute och gillade ett trettiotal personer. Barnen var ute på Rom (Orust) hos Simons mamma och dit gick även färden för mig och Simon senare på natten när kalaset var slut hemma hos familjen Täck i Getskär.

På söndagen blev det sovmorgon fram till 08.30 och sedan frukost på altanen, vid 14-tiden anslöt Simons systrar med familjer och det åts gemensam middag, väl hemma vid 20-snåret igen blev det till att packa upp, få barnen i säng och sedan bege sig ut i stallet, när det var klart var det dags att börja baka tårta till barnens Vårsoaré på dagis som var i går klockan 16.00 ute på Måsens förskola i Vallda.

I gårkväll efter vårsoarén på dagis fick jag med mig Simon till Alingsås för att hämta hem bordet till växthuset… men det är en annan historia ; )

Ha en skön kväll

Kram Tess