…men jag tror inte att Simon efter gårdagens lilla tripp till Alingsås, eller snarare världens ände inte är riktigt lika förtjust.

Jag borde ju lära mig att bara för att det står Alingsås som postadress så ligger det inte alltid i centrala Alingsås, Åhhh nej så är det inte. När GPS:n inte ens hittar och man inte kan ringa och fråga efter vägbeskrivningen för att det helt enkelt ligger så långt ut i skogen att det inte ens finns täckning, finns det verkligen då ?

Stockdalen ligger lång inne i dom stora skogarna och för att ta sig dit får man köra på långa grusvägar som är så smala att varken bilen eller hästtrailern knappt får plats, och om man skulle få för sig att vända så kan man glömma det med en gång, DET GÅR INTE !

När vi i alla fall äntligen hade hitta till Stockdalen och till Evelina som hade lagt ut en annons på blocket och hade ett fantastiskt fint lantligt bord, fick jag kalla kårar när jag gick in i hennes kök, Huerregud !!! går det in i transporten ??? vi släpade och slet ett tag innan vi fått in det enorma bordet och två bänkar i trailern och det fick precis plats på centimetern. Snälla mamma och pappa passade barnen och dom sov sött när vi kom hem vid 21.30-tiden.

Idag har pappa hjälp mig att bära in bord och bänkar, då Simon är i Stockholm och det blev såååå fint.

Det börjar att ta form, ljuskronan ska upp i taket och sedan ska det in lite tyg och mjuka saker som dynor och lite filtar, det ska hängas upp lite amplar i taket med blommor och sedan hittade jag så söta tittskåp på Ullared som ska få flytta in, måste säga att Ullared, där finns det mycket.

Här kommer några kort från växthuset som det ser ut i dag