Natten blev ganska ok, så med lite mer sömn i kroppen känns det lite bättre.

hmm var ska jag börja, jag försöker komma på vad jag gjorde i fredags men det är helt tomt, jag vet att jag var på jobbet och sedan antar jag att det blev lite stalljobb och fredagsmys. Förmodligen hände det inget sensationellt, då hade jag nog kommit ihåg det.

På lördagsmorgonen körde jag och barnen in Simon till Lisebergsbyn där det var dags för svensexa för min lillebror som gifter sig i Mora den 13 juli. Vi lämnade av honom där vid 07.30 och i bilen på väg hem började Alicia klaga på att hon hade ont i magen och väl hemma hos mamma och pappa där vi tänkt äta frukost kräktes hon, så det var bara att ringa och ställa in barnkalaset hos Ester som var planerat på eftermiddagen.

Snälla mamma erbjöd sig att ta hand om Alicia under dagen och ingen blev gladare än jag eftersom jag lider av emetofobi ( illamående fobi). Under lördagen planterade jag och Calvin lite jordgubbar i en pallkrage, vi var och köpte lördagsgodis och innan vi åkte blåste vi upp vår sköldpadds pool, dessvärre hade vi ingen pump så det blev till att blåsa och det tog en jäkla tid. Väl hemma igen var pollen helt paff och det måste ha varit ett hål i den till Calvin besvikelse, så det var bara att ta fram den avsågade klortanken som barnen badade i innan poolen inhandlade förra sommaren.

Alicia fick sova hos mamma, och hon kräktes inte någon mer gång så någon magsjuka var det nog inte utan i stället fick hon hög feber och sedan i lördags har hon haft stadiga 40 graders feber, stackarn hon är verkligen dålig och det har inte blivit så mycket sömn för varken henne eller oss andra, hon har varit vaken på nätterna och varit ledsen och sååå varm, alvedon verkar inte hjälpa så bra, men Ipren har lite bättre effekt.

I söndags morse vid 4-tiden kom Simon hem efter svensexan och han var inte människa på hela dagen, han kom upp vid 12-tiden och mådde inte så bra, han var dock ute en stund på eftermiddagen i ösregnet och kopplade in el och vatten till växthuset tillsammans med pappa. Jag och Calvin bakade rabarberpaj och en chokladkaka som avnjöts i växthuset, på kvällen när barnen somnat blev det lite stalljobb och sedan en jobbig natt med Alicia.

I går blev det vabb för min del eftersom Simon är bortrest, och på eftermiddagen kom snälla mamma och hjälpte mig att putsa fönster, så nu kan man se ut ; )

Idag blir det också vabb, Alicia är konstigt nog inte ett dugg bättre. Hon vaknade i morse med 39.9 man tycker ju att det snart ska vända. Så det blir nog en soffdag idag och det ska bli sååå skönt när Simon kommer hem i kväll, då bär det av till Åbys travbana i Höglanda för att träna Atlanta.

Ha en skön dag

Kram Tessan