Nu är killarna hemma igen ; ) I måndags morse fick Calvin åka med Simon och jobba, resan gick med Stena till Fredrikshamn där dom övernattade på Badhotellet på tisdagsmorgonen gick resan med Stena Saga från Fredrikshamn till Oslo och därifrån med bil till Strömstad där det checkades in på hotell.

Simon har jobbat en hel del och Calvin har fått vara med uppe på bryggan och se hur man kör stora Stena Line färjan, det bjöds på glass och han fick en egen stol för att beskåda när färjan lade till i Oslo, det blev ett besök nere i dom jättelika maskinrummen, det spelades en hel del på enarmade banditer och jag tror nog att det åts en hel del godis också. I går kväll kom dom hem lite trötta, men Calvin han var super nöjd.

Jag och Alicia har varit hemma och haft tjejmys och på dagis fick Alicia följa med dom stora barnen till skogen och var såå stolt för att hon hade fått vara med och äta mat och sova i skogen, dessutom hade hon fått låna Calvins ryggsäck och det var stort, det förstod jag eftersom hon tjatade om den här skogsutflykten i flera dagar.

I onsdags var Annika snäll och morgonfodrade så jag och Alicia fick sovmorgon, den spenderades i sängen med böcker och vi gick inte upp förrän 08.30. Klockan 09.00 kom mamma med kusinerna Wilmer och Alwar som är här nere på besök och vid 11-snåret åkte mamma till Mölndal och hämta farmor och lilla Linn. Vi åt lunch i växthuset och till efterrätt serverades glass med hallon och blåbär, strössel och chokladsås.

Efter lunchen körde mamma hem farmor och jag tog med mig barnen till Kungsmässan, där blev det givetvis ett besök i leksaksaffären och sedan inhandlade jag lite kläder till Alicia. På H&M träffa vi min faster Agneta som var ute på en shoppingrunda och handlade lite kläder till barnbarnen. På kvällen när Simon och Calvin kommit hem bar det iväg till Höglanda med Atlanta för lite konditionsträning.

I dag har det varit jobb i vanlig ordning och kvällen avslutades med Reaggefest på jobbets utegård, jättemysig. Hade jag inte haft så långt hem och var ledig i morgon hade jag nog fortfarande stått på dansgolvet vi det här laget.

Ha en skön kväll mina vänner !

Kram Tess

Här är några kort från Simons mobilkamera