I måndags morse åkte Simon med barnen upp till ”Landet” Rom på Orust och i morgon kommer barnen hem och Simon ska tillbaka till Rom och snickra lite. Jag har bara sett barnen en liten stund i söndagskväll när jag kom hem från Mora i övrigt har vi inte träffats sedan i onsdagskväll förra vecka så det är inte för inte som man längtar efter dom och Simon med för den delen.

Hemma själv i fem dagar, det har aldrig hänt förut, men det har varit skönt, jag har ju jobbat som vanligt men fått oerhört mycket gjort på kvällarna, och lite egen tid att pyssla om hästarna och växthuset, tvättat, städat, bytt lakan i alla sängar, varit hos mamma och pappa, fixat klänning till bröllopet, fixat min naglar och planerat en massa, legat i soffan på kvällarna skitit i att laga mat, gått och lagt mig sent, försovit mig (tror det aldrig har hänt)

Känslan att bara behöva bry sig om sig själv och inte behöva tänka på något annat är helt underbar, det är lite som det var innan man träffade mannen i sitt liv och fick barn, vill man inte städa så skiter man i det, vill man åka och fika på stan och shoppa så gör man det och ingen ringer och frågar vad man är och vad man gör, man får hela sängen för sig själv när man ska sova och man slipper titta på barnkanalen på tv på morgonen utan kan faktiskt få se både nyheter och väder dessutom behöver man inte stressa så mycket.

Nu är det ju inte så att jag vill vara singel och utan barn igen, aldrig i livet och jag älskar min familj över allt annat, men ibland är det bara så skönt att få lite andrum.

I morgon är det sista dagen på jobbet och sedan väntar fem härliga underbara semesterveckor och det ska bli sååå skönt. Vi börjar semester med att dra till Borås djurpark i morgon eftermiddag och på kvällen firar jag in semestern med en vinkväll för tjejgänget i växthuset. På söndag vankas det barnkalas i Skogome, planering inför bröllopet i Mora nästa lördag då min bror gifter sig med sin Jenny och lite annat skoj.

I morgon är nog en av dom bästa dagarna tillsammans med Julafton och midsommarafton så håll i hatten i morgon blir det en bra dag !

Nu ska jag hoppa i säng, tv:n står på timer, lamporna är tända och till skillnad från i går natt så hänger inte dörrnyckeln och bilnyckeln i låset på utsidan. Tänka att jag, mörkräddast i världen har sovit själv med dörren upplåst hela natten, det var bara att länsa huset och ta med bilen på vägen smiley.

Ha en skön kväll min vänner, nu längtar jag ihjäl mig efter mina små barn, Puss på er ! Mamma Älskar er till månen och tillbaka.

// Tess