Vist är det skönt med semester, det blir sena kvällar och mycket roligt står på programmet, dessutom verkar ju vädergudarna se till att vädret är helt fantastiskt.

Vi brukar ju som vanligt säga- – ”Vi har inget planerat på semester, vi ska bara vara hemma och ta det lugnt” Men så blir det ju aldrig, herregud vi flänger runt som vilda höns och hittar på så mycket vi kan, även om det bara innebär att vara hemma så ligger vi inte i hängmatta så ofta som jag kanske skulle vilja. Utan det ska klippas gräs och fixas i stallet, sedan ska ju alla växter få sin omsorg, gurkorna växer som ogräs i växthuset och det är jättekul, det har blivit en hel del kvällar och middagar där inne och när mörkret faller på och hela växthuset lyser upp av levande ljus är det såååå mysigt att man aldrig vill gå och lägga sig. Barnen badar i den lilla poolen, leker och busar och går inte och lägger sig när dom ska, men det är väl så det är på sommarlovet.

Efter det fantastiska Bröllopet i Mora, var vi bara hemma och packade om och i tisdags för en vecka sedan åkte vi med familjen Lorentsson/Karlsson till Tylösand, där checkade vi in på Tylösands camping i var sin stuga, även Tylösand bjöd på underbart väder härliga kvällar på stranden, det grillades och mystes. Vi var på Halmstad Äventyrsland och efter tre dagar gick färden hemåt igen. På vägen hem tog vi kustvägen upp och stannade i Varberg där det blev picknick på fästningen och bad.

Här kommer några bilder