Godmorgon, lediga onsdag !
Min plan var att ligga i sängen vid 20-tiden i går eftersom jag var sååå trött efter min resa tur och retur och tur och retur till Helsingborg i måndags, men som vanligt blir det aldrig som man tänkt sig och det blev sent i går med.

Helsingborg, ja det var en härlig dag, jag skulle vara i Svedala 4 mil sydost om Malmö klockan 08.00 på en fotografering i måndagsmorse, klockan ringde 03.45 och det är ju mitt i natten men att köra med trailer 26 mil tar en stud och komma försent var helt uteslutet, så det var bra att hoppa upp och köra. Fotograferingen gick bra, vädret var toppen och allt flöt på bra så vi var klara redan vid 17.30-snåret på den andra location som låg mitt inne i Helsingborg. Jag satte mig i bilen för att köra hem och planerade ett stopp i Halmstad för lite mat i magen, dessvärre satt jag i andra tankar och missade avfarten, typiskt jag som var såååå hungrig, jaja jag tar Falkenberg i stället, då är jag ju nästa hemma. När jag svängt av avfarten i Falkenberg och stängt av bilen och vänder mig om för att ta min plånbok i baksätet upptäcker jag att en del till en av gräsklipparna som ska fotograferas följande dag har trillat ner på golvet !

DET ÄR INTE SANT !!!!!!!!! Nästa hemma och sååååååå trött och vad ska jag göra??, det är helt enkelt bara att vända och köra ner till Helsingborg igen.
Jag vågar inte koppla av trailer på Mc Donalds, tänk om någon skulle sno den, med alla Husqvarnas stora riders i, nej jag åker söder ut ner mot Slöinge och ställer av den på Hallands djursjukhus, det känns tryggare och sedan är det bara att blåsa ner igen, det går ju lite fortare utan trailer. Jag lämnar av den saknade delen i Helsingborg och 4 stycken P3 Dokumentärer och en stor godispåse senare kör jag in på Kastanjegården klockan 23.30.

Idag ska jag till Kungsbacka med Atlanta där Ulle ska tävla henne, vi hoppas på två små nollor i en meters klassen idag. så håll tummarna ; )

Kram,Kram
Tess