Söndag kväll och lite trött i ögat efter helgens övningar.
Fredagen var en minst sagt konstig dag som innehöll både tråkigheter och roligheter, jag vet inte riktigt hur jag fick ihop det men allt går om man vill, det säger i allafall min pappa och det brukar jag ofta tänka på.
På morgonen bestämde jag mig för att jobba hemifrån, (eftersom jag skulle vara ledig på eftermiddagen) jag fixade stallet tidigt och sedan blev det en stund framför datorn med jobb kl.09.00 hängde jag på låset på Millessons vår handelsträdgård för att inhandla en handblomma till begravningen, vidare in till Kungsbacka för att inhandla lunch och fika till fotogänget som i dag skulle ta regnbilder i skogarna runt Lygnen i Fjärås, Jag checkade in i skogen lämnade maten och var med en timme där.
Jag åkte i från Fjärås kl.11.40 klockan 12.10 skulle Ulle hämta mig hemma och jag fick dryga 5 minuter på mig att byta om och skicka i väg lastbilen från Husqvarna som var och hämtade gräsklipparna här hemma från måndagens fotografering i Skåne.
I väg till Begravningen i Frillesås där vi tog farväl av min bästa väns mamma Ruth, det var en jättefin begravning solen sken utanför kyrkfönstret. Men Begravningar är aldrig roliga, det är fruktansvärt, tårarna rinner konstant och man mår inte speciellt bra, man har liksom ont i hjärtat och bara tanken på hur de närmaste känner vill jag inte tänka på.

Efter begravningen blev det smörgåstårta och en fantastisk god Schwartsvald tårta bakad efter Ruths recept. När man sitter och fikar efteråt känns det naturligtvis lite bättre, man har fått släppa ut allt och det känns bara lite tomt, konstig känsla , det där.

Vi var hemma igen vid 16-tiden och då var det bara att slänga in hästarna och svira om igen och iväg till Simons syster Marie som fyllde år.
På lördagen kommer jag knappt ihåg vad jag gjorde, Calvin vaknade på morgonen med 39 graders feber, så vi fick ställa in middagen som vi skulle ha hemma, jag tror att vi tog det lite lugnt, jag var ute en sväng med Atlanta, röjde lite i trädgården och i växthuset, planterade lite blommor och på kvällen var jag hemma hos en kompis på lite middag.

I dag har jag varit hemma hos Ulle, vi red ut en sväng i skogen jag lånade Stina, hur stor som helst eller jooo i allafall en bit över 1.70 hög i manken och Ulle red ”Solan” som hon har tillsammans med Marion. Vi skrittade ut och det gick jättebra.
Undertiden skickade jag iväg Simon och barnen till Fjordskolan för att anmäla Calvin till höstens ”Boll och lek” pass, man var tvungen att åka dit idag mellan 10.00-11.00 och betala, när jag kom tillbaka från skrittrundan såg jag ett mms från Simon med en bild på en 100m lång kö, detta kom 10.45, så jag misstänker att han inte var så glad i att stå där i fyrtiofem minuter med barnen. Calvin fick i allafall en plats på onsdagar klockan 17.00, så han var jätteglad.

Vid 13.00-tiden kom Ulle hem och hoppande Atlanta, vi tränade lite inför helgens kvalitétstävlan på Grevagården, och hon skötte sig exemplariskt, i övrigt har jag fyllt vatten i alla hagar, vattnat blommor, lagat mat och sånt tjafs som man måste göra varje dag, en sak är säker, VI HAR FANTASTISKT VÄDER , sommaren dröjer sig kvar och jag älskar det.