Idag ska jag ta med mig barnen på bio, det blir Alfons Åberg på Bergakungen i Göteborg och sedan hoppas jag kunna gå och köpa mig en jacka/kappa, Jag glömde ju min kappa på flyget när vi åkte till USA, så just nu när det är kallt på morgonen har jag en ridjacka till jobbet ( dock inte använd i stallet ännu)

I kväll ska vi röja lite i ladan, då det blir kräftskiva för vägföreningen där på fredag och på lördag kommer härliga vänner på besök, så det är fullt upp just nu. Även på jobbet börjar det dra i gång ordentligt så det blir en hektisk höst med massa att göra. I morgon ska jag ut och reka inför en fotografering, jag ska försöka hitta en äppelodling/fruktodling i närheten av Göteborg, parkmiljöer med stora häckar och lite annat smått och gott.

I helgen var ju Jenny Sandberg här och fotograferade hon hade med sig en kollega som gjorde en behind the scenes film, ska bli kul att se den, när Alicia sitter på bordet och skriker -”Hejdå, din lilla bajskorv” lilla busungen där. Jaja, hon tog familjefoton på hela familjen och lilla Gillian fick också vara med så det ska bli spännande att se resultatet.

Lilla Anna & Blixten mår toppen, dom har fått vara ute nu på eftermiddagarna när vi är hemma och tycker att det är jättespännande. dock vågar dom sig bara några meter från huset ännu.

Nu är det dags att gå ut och fixa stallet så vi inte missar Alfons Åberg.
Ha en skön dag
Tess