Harstad här bor vi, 40 minuter från flygplatsen norr ut. Vi kom i säng sent i går, släckte lampan 01.30. Hade lite jobb kvar att göra innan jag kunde slappna av och vara ledig och idag ville jag bara vara ledig, det har varit lite för mycket på jobbet de senaste veckorna.
Vi tog lite sovmorgon, duschade, åt frukost i lugn och ro, hotellet ligger på kajen i Harstad så utsikten från frukosten var fantastisk en stor oljetanker i en fjord omgiven av berg, blå himmel och sol.
Vi bestämde oss för att inte åka söder ut mot Lofoten och Å idag, utan spara det till i morgon då det är 27 mil dit och eftersom vägarna inte är så bra, så tar det dryga sex timmar dit. Vi bestämde att vi åker norr över och hade en rutt inplanerad. Vi skulle passa en färja som skulle ta oss över en fjord, den skulle avgå 11.00, när vi kommer till färjeläget står det fyra bilar där som ska med färjan och dessvärre visade sig att färjan står kvar i färjeläget på andra sidan och har gått sönder, mer information skulle komma klockan 15.00… ja 15.00 herregud vi kan ju inte sitta här i fyra timmar !! så vi fick ett tips om en väg man kunde köra över berget så behövde vi inte åka de 7 milen hela vägen tillbaka.
Sagt och gjort en fin, mycket liten men dock asfalterad väg över berget blev det och en sväng ner till Lødinge, lite lunch och en fantastisk naturupplevelse bjöd dagen på och nu ligger vi nerbäddade i sängen och laddar för morgondagen.

Här är några bilder från dagen.
Kram från Norge
Tess