Idag när jag öppnade brevlådan låg ett sådant där brev som man blir lycklig av, man ser med en gång att det inte är reklam, det är ingen räkning/ faktura utan något mycket roligare, det är handskrivet och det liksom strålar om det vita kuvertet.
Simon Gustafson & Therese Törnell och vår postadress står skrivet i fin stil med silver penna. Man vill liksom bara slita upp det för man är sååååå nyfiken.

Hjärtligt Välkomna att övervara vigselakten mellan…. Åhhhhh Bröllop, jag älskar bröllop. Det är det bästa som finns den lyckligaste dagen i mitt liv var när jag gifte mig och jag hoppas att alla som får gifta sig känner likadant. Det ska bli såååå kul att få gå på ännu ett bröllop, alla bröllop är fantastiska på sitt sätt och alltid får man fälla en tår av lycka.

– men gud, var det den lyckligaste dagen i ditt liv ? var inte det när du födde dina barn?kan man ju undra…. Men nej, det var verkligen inte den lyckligaste dagen i mitt liv, man var orolig, det gjorde rent ut sagt sååååååååå hell**e ont, jag har aldrig varit så slut, trött och helt borta i hela mitt liv så nej det var verkligen inte de lyckligaste dagarna i mitt liv. Sedan att man fick världens underbaraste barn som jag älskar över allt annat, det är en annan femma.

Till våren blir det bröllop ; )

// Tess