Trött ush vad jag är trött, det är väl inte så konstigt tycker många, så som du håller i gång. Själv tycker jag inte att det är värre än vanligt, men jag känner mig lite konstig, känner det framförallt när jag rider. Jag blir så trött i knäna att jag knappt kan rida lätt, jag får liksom mjölksyra efter ett varv i paddoken. Jag är så där trött i kroppen som man kan vara i bland. jaja jag tror det är mörkret som gör det, jag får helt enkelt gå till apoteket och inhandla lite D-vitamin.

Det slog mig att jag borde ta tag i mitt missbruk som tidsoptimist, jag stressar ju ihjäl mig för ingenting. varje morgon innan jag ska åka måste jag bara bädda alla sängar, röja efter barnen, tömma diskmaskinen och tvättmaskinen osv. Detta gör jag runtspringandes i linne och trosor och försöker samtidigt ta på mig kläder, men hela tiden hittar jag nya saker som jag bara ska göra så jag får liksom aldrig på mig kläderna. Barnen kan vara påklädda och klara och sitta i bilen och jag springer fortfarande runt utan strumpor och ”ska bara”….
Och det är där problem är… STRUMPORNA, jag hittar aldrig några strumpor och medans jag springer runt och letar i sovrummet, i gästrummet, i badrummen, i källaren så hittar jag nya saker att sysselsätta mig med som jag måste göra i jakten på att hitta strumporna.
Jag måste helt enkelt inhandla massor av strumpor, så löser sig nog det hela.

Det samma gäller mina nycklar, vantar, plånbok och telefon. I bland kan jag springa runt hur länge som helst och leta efter tex nycklarna för att efter en kvart inse att jag har glömt dom i bilen kvällen innan. eller så har jag lagt min plånbok på det där superbra stället där tjuven inte kan hitta den, (eftersom jag glömmer låsa dörren till huset) men det där stället är sååå bra att jag själv inte kan hitta den, när jag behöver. Snacka om disträ.

Eller varför ska jag boka in så mycket samtidigt så jag inte hinner med att njuta av var sak, utan alltid ska behöva stressa hit och dit. Men någonstans tror jag att det är sådan jag är, jag får panik om helgen närmar sig och det är tomt i kalendern och inget planerat, fy bubblan vad tråkigt jag är super rastlös och blir på såååå dåligt humör av att just det, bara inte göra något alls. Det räcker att det står planerat att i helgen ska jag kratta löv, då vet jag det, jag har något att göra och känner mig då lugn. Men jag tror att det vore nyttigt för mig att kanske spendera några mer timmar i soffan/sängen i vågrätt läge och vila, samtidigt som jag alltid resonerar att vila kan jag göra någon annan gång, frågan är bara när kommer den ?