Söndag kväll och helgen går mot sitt slut. Helgen har spenderats här hemma på Kastanjegården, vi har krattat massa löv varit ute på söndagsutflykt med Gillian.
Jag har städat lite i växthuset och skördat ett gäng tomater, tänk att det är den 2 november och det finns fortfarande massor av små goda tomater i växthuset.
I Lördags var vi hos familjen Samuelsson och hoppade med Atlanta och Solan som skötte sig jättebra och var såå duktiga.
Idag har Fia varit här och vi har kört Gillian på en tur och städat på höloftet då vi fick en ny höleverans i eftermiddags. Till middag blev det Flygande Jacob och mamma och pappa tittade förbi en sväng, det var den helgen det.

I morgon är det dags att jobba, på onsdag ska Calvin på sjukgymnastik och på fredag ska vi till Östra igen, vi väntar ju på en remiss till Ortopedtekniska för att få nattskenor, så vi får väl se vad dom säger då.

På Onsdag ska jag även åka till Ullared, mamma har lovat att passa barnen, så jag kan åka själv, ska bli skönt att gå och handla i lugn och ro. På tisdag kommer Simons mamma ner och hälsar på och till helgen har vi inte något inplanerat (vad jag vet) men det kommer säkert att ändra sig innan dess.

Jag önskar er alla en härlig vecka
Kram Tess