Idag är det en alldeles speciell dag, det är ju Farsdag, dagen då man får skänka en extra tanke till alla pappor. Sedan kan man tycka att det är ett jippo, men jag tycker det är mysigt.
Min egen pappa har inte varit hemma idag, så det fick bli ett telefonsamtal med ett grattis på farsdag. Min pappa är verkligen världens bästa på alla sätt. Jag tror kanske att alla tycker att just deras pappa är den bästa och så kanske det är. Men för mig är MIN pappa den bästa som finns. Han ställer upp i vått och torrt och då till 200% och det spelar ingen roll om man ringer mitt i natten eller vad det än är, han hjälper alltid, alltid till. Han är händig och inga projekt skrämmer honom, han kan verkligen allt förutom att laga mat, men det gör ju mamma så bra och jag tror att det är bäst om hon fortsätter med det.
Så Grattis PAPPA på Farsdag !

Här är ett kort på mig och pappa, jag tror jag är runt två år
Mina barns pappa är ju också världens bästa pappa till mina barn och han hade helt missat att det var farsdag och fattade ingenting när barnen kom in i morse med frukost på sängen med ritade teckningar, paketet och sjöng så fint, han trodde att vi firade en försenad namnsdag ; ) ja ni fattar namnsdag…. , sedan när började vi fira namnsdagar med fruktost på sängen och paket i den här familjen ? hahahah Calvin fick tillslut upplysa honom att det faktiskt var farsdag. I paketen fanns som vanligt kalsonger (det är ju ett måste på farsdag) en reflexväst och en armlampa som han kan ha när han är ute och springer i mörkret så att inte någon kör på honom.
Puss på dig Älskling, du är den bästa pappan jag kan tänka mig till våra små barn.